Vrijblijvende sessie?
Neem dan contact op met Ronald

ADVIES &
IMPLEMENTATIE SOFTWARE

Meer dan ooit heb je als organisatie systemen nodig die de bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Zeker in een tijd waarin we vrijwel compleet digitaal werken. Maar hoe richt je je IT-omgeving zo goed mogelijk in?

Onze consultants adviseren over de best passende softwareleveranciers en softwarepakketten. Branchespecifieke systemen die naadloos aansluiten op jouw bedrijfsprocessen. Met oog voor functionaliteit, integraties en de prijs-kwaliteitverhouding.

Uiteraard zorgen we voor een feilloze implementatie en leiden we medewerkers op. Alles voor een soepele overgang, met minimale verstoring van de dagelijkse werkzaamheden.

CONTACT
MET ONZE
SPECIALIST

Remco den Elzen

Data Specialist 

 

Het verzamelen, verwerken, vergelijken en analyseren van financiële en niet-financiële cijfers tot het ontwikkelen van overzichtelijke dashboards en rapportages. Als Data Specialist houdt Remco zich elke dag bezig met data.

Vanuit zijn ervaring als accountant en met een ruime kennis van diverse systemen, is Remco expert in data lezen en interpreteren. En met het oog op verbetering weet hij daar de juiste conclusies aan te koppelen.