Vrijblijvende sessie?
Neem dan contact op met Ronald

DIENSTVERLENING

Urenregistratie, projectmanagement, overheadkosten, facturatie. Uiteenlopende factoren hebben invloed op het resultaat van diensterleners. En in de meeste gevallen heb je te maken met data uit verschillende systemen, zoals ERP-systemen, projectmanagementtools en een boekhoudprogramma.

Hoeveel productieve uren maken medewerkers? Welke verschillen zien we in kostenstructuren tussen verschillende vestigingen? Is elke klant wel rendabel genoeg? Zijn de werkzaamheden per medewerker slimmer in te plannen? Is er voldoende inzicht in de voor- en nacalculatie? Alleen als de informatie juist is en je inzicht hebt, kun je optimaliseren.

De Systeemadviseurs realiseert koppelingen tussen alle systemen en creëert overzichtelijke dashboards. Beter zicht op cijfers, meer grip op het resultaat. Zo werken we samen aan (financiële) vooruitgang

CONTACT
MET ONZE
SPECIALIST

Ronald Bax

Consultant 

 

Als Consultant komt Ronald snel tot de kern en draagt hij oplossingen aan voor proces- en automatiseringsverbetering.

Ronald richt zich vanuit zijn ervaring met name op bedrijven in de retail, groothandels en productiebedrijven. Hij luistert, leeft zich in en voelt snel aan waar de knelpunten zitten. Van daaruit verbetert hij de dagelijkse praktijk van binnenuit.

Zicht op cijfers, grip op processen

De Systeemadviseurs faciliteert dienstverlenende bedrijven in vooruitgang met procesanalyse en -optimalisatie, dashboards en managementrapportages, pakket- en moduleselecties en ondersteuning bij continu verbeteren.

Heb je een vraagstuk waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.

ONZE
WERKWIJZE

Kennismaking

Kennismaking

Wie zijn jullie en wat zijn de uitdagingen? We inventariseren wat ons te doen staat, samen met alle stakeholders.

Advies & Scope

Advies & Scope

We inventariseren de wensen en eisen en doen een voorstel voor het project, compleet afgestemd op jullie organisatie.

Plan van aanpak

De diepte in! We verkennen de organisatie, brengen processen en knelpunten in kaart én bepalen het gewenste resultaat. Dit mondt uit in een offerte met toelichting.

Uitvoering

Uitvoering

Met het doel voor ogen schetsen we het proces, adviseren we over systemen, richten we automatisering in én optimaliseren we.

Oplevering & Go-live

Oplevering & Go-live

Alles klaar? Met een plan voor Go-live en trainingen binnen de organisatie zorgen we voor een vlekkeloze implementatie.

Nazorg

Nazorg

We blijven betrokken en zijn beschikbaar voor advies totdat jullie moeiteloos werken in de nieuwe situatie.