Kennismaking
Wie zijn jullie en wat zijn de uitdagingen? We inventariseren wat ons te doen staat, samen met alle stakeholders.
In de horeca- en recreatiewereld heb je te maken met seizoenspatronen, wisselende personeelskosten en diverse reserverings- en kassasystemen. Stuk voor stuk thema’s die van invloed zijn op een succesvolle bedrijfsvoering.
Wat is het gemiddelde bestede bedrag per gast? Hoe kunnen we voorsorteren op personeelsbehoeften? Wat is de liquiditeitsprognose in verband met investeringen in het laagseizoen? Welke gerechten dragen het meeste bij aan het financiële resultaat? Hoe is de bezettingsgraad? Op basis van de juiste informatie kun je vooruitkijken.
De Systeemadviseurs adviseert over systemen, maakt heldere dashboards en zorgt voor de juiste koppelingen met betaalproviders en reserverings- en kassasystemen. Zo heb je meer inzicht in de cijfers, tot op detailniveau, en werken we samen aan een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.
Als Consultant komt Ronald snel tot de kern en draagt hij oplossingen aan voor proces- en automatiseringsverbetering.
Ronald richt zich vanuit zijn ervaring met name op bedrijven in de retail, groothandels en productiebedrijven. Hij luistert, leeft zich in en voelt snel aan waar de knelpunten zitten. Van daaruit verbetert hij de dagelijkse praktijk van binnenuit.
De Systeemadviseurs faciliteert horeca- en recreatiebedrijven in vooruitgang met procesanalyse en -optimalisatie, dashboards en managementrapportages, pakket- en moduleselecties en ondersteuning bij continu verbeteren.
Heb je een vraagstuk waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.