Vrijblijvende sessie?
Neem dan contact op met Ronald

HORECA & RECREATIE

In de horeca- en recreatiewereld heb je te maken met seizoenspatronen, wisselende personeelskosten en diverse reserverings- en kassasystemen. Stuk voor stuk thema’s die van invloed zijn op een succesvolle bedrijfsvoering.

Wat is het gemiddelde bestede bedrag per gast? Hoe kunnen we voorsorteren op personeelsbehoeften? Wat is de liquiditeitsprognose in verband met investeringen in het laagseizoen? Welke gerechten dragen het meeste bij aan het financiële resultaat? Hoe is de bezettingsgraad? Op basis van de juiste informatie kun je vooruitkijken.

De Systeemadviseurs adviseert over systemen, maakt heldere dashboards en zorgt voor de juiste koppelingen met betaalproviders en reserverings- en kassasystemen. Zo heb je meer inzicht in de cijfers, tot op detailniveau, en werken we samen aan een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

CONTACT
MET ONZE
SPECIALIST

Ronald Bax

Consultant 

 

Als Consultant komt Ronald snel tot de kern en draagt hij oplossingen aan voor proces- en automatiseringsverbetering.

Ronald richt zich vanuit zijn ervaring met name op bedrijven in de retail, groothandels en productiebedrijven. Hij luistert, leeft zich in en voelt snel aan waar de knelpunten zitten. Van daaruit verbetert hij de dagelijkse praktijk van binnenuit.

Zicht op cijfers, grip op processen

De Systeemadviseurs faciliteert horeca- en recreatiebedrijven in vooruitgang met procesanalyse en -optimalisatie, dashboards en managementrapportages, pakket- en moduleselecties en ondersteuning bij continu verbeteren.

Heb je een vraagstuk waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.

ONZE
WERKWIJZE

Kennismaking

Kennismaking

Wie zijn jullie en wat zijn de uitdagingen? We inventariseren wat ons te doen staat, samen met alle stakeholders.

Advies & Scope

Advies & Scope

We inventariseren de wensen en eisen en doen een voorstel voor het project, compleet afgestemd op jullie organisatie.

Plan van aanpak

De diepte in! We verkennen de organisatie, brengen processen en knelpunten in kaart én bepalen het gewenste resultaat. Dit mondt uit in een offerte met toelichting.

Uitvoering

Uitvoering

Met het doel voor ogen schetsen we het proces, adviseren we over systemen, richten we automatisering in én optimaliseren we.

Oplevering & Go-live

Oplevering & Go-live

Alles klaar? Met een plan voor Go-live en trainingen binnen de organisatie zorgen we voor een vlekkeloze implementatie.

Nazorg

Nazorg

We blijven betrokken en zijn beschikbaar voor advies totdat jullie moeiteloos werken in de nieuwe situatie.