Vrijblijvende sessie?
Neem dan contact op met Ronald

RETAIL &
E-COMMERCE

Voorraadbeheer, bestellijsten, marketingkosten en retouren. In de detailhandel en e-commerce heb je te maken met veel (klant)data. Vaak afkomstig uit meerdere systemen en platforms. Maar die data wil je gemakkelijk kunnen vergelijken op vestigingniveau en inzetten voor benchmarking.

Hoe zorg je voor up-to-date informatie? Voor de juiste koppelingen met betaalproviders en verzenders? Hoe kun je minimale voorraden aanhouden? Hoe onderhoud je de communicatie met klanten en voorspel je retouren? En hoe creëer je een helder overzicht van alle (klant)data uit kassasystemen en webshops?

De Systeemadviseurs realiseert koppelingen en creëert overzichtelijke dashboards zodat je efficiënter en effectiever kunt werken. Meer efficiëntie, beter resultaat. Wij adviseren én realiseren het.

CONTACT
MET ONZE
SPECIALIST

Ronald Bax

Consultant 

 

Als Consultant komt Ronald snel tot de kern en draagt hij oplossingen aan voor proces- en automatiseringsverbetering.

Ronald richt zich vanuit zijn ervaring met name op bedrijven in de retail, groothandels en productiebedrijven. Hij luistert, leeft zich in en voelt snel aan waar de knelpunten zitten. Van daaruit verbetert hij de dagelijkse praktijk van binnenuit.

Zicht op cijfers, grip op processen

De Systeemadviseurs faciliteert detailhandel- en e-commercebedrijven in vooruitgang met procesanalyse en -optimalisatie, dashboards en managementrapportages, pakket- en moduleselecties en ondersteuning bij continu verbeteren.

Heb je een vraagstuk waarbij je onze hulp kunt gebruiken? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.

ONZE
WERKWIJZE

Kennismaking

Kennismaking

Wie zijn jullie en wat zijn de uitdagingen? We inventariseren wat ons te doen staat, samen met alle stakeholders.

Advies & Scope

Advies & Scope

We inventariseren de wensen en eisen en doen een voorstel voor het project, compleet afgestemd op jullie organisatie.

Plan van aanpak

De diepte in! We verkennen de organisatie, brengen processen en knelpunten in kaart én bepalen het gewenste resultaat. Dit mondt uit in een offerte met toelichting.

Uitvoering

Uitvoering

Met het doel voor ogen schetsen we het proces, adviseren we over systemen, richten we automatisering in én optimaliseren we.

Oplevering & Go-live

Oplevering & Go-live

Alles klaar? Met een plan voor Go-live en trainingen binnen de organisatie zorgen we voor een vlekkeloze implementatie.

Nazorg

Nazorg

We blijven betrokken en zijn beschikbaar voor advies totdat jullie moeiteloos werken in de nieuwe situatie.