Vrijblijvende sessie?
Neem dan contact op met Ronald

ICT-SCAN

Digitalisering biedt ontzettend veel mogelijkheden. Maar het brengt ook (veiligheids)risico’s met zich mee. Of je nu zeker wil weten dat alles in orde is of juist een advies ter verbetering wil: de ICT-scan biedt duidelijkheid.

Op locatie maken we een analyse van de ICT-infrastructuur. We kijken onder andere naar de prestaties van de hardware, de netwerkconfiguratie, back-up’s en security.

Onze conclusies verzamelen we in een helder rapport met concrete aanbevelingen voor verbetering en optimalisatie. Zo kun jij verder bouwen aan een functionerende, betrouwbare en veilige ICT-omgeving.

CONTACT
MET ONZE
SPECIALIST

Mark de Vries

Consultant

 

Als Consultant houdt Mark zich bezig met projecten op het snijvlak van mens, proces en IT. Als generalist pur sang houdt hij de helicopterview, zonder de details daarbij uit het oog te verliezen.

Mark heeft affiniteit met functioneel beheer, data-analyse en soft- en hardware-ondersteuning en ervaring met kwaliteits- en procesmanagement. Hij fungeert als vertaler tussen opdrachtgever, leverancier en gebruiker.

Zijn persoonlijke interesse in geschiedenis kan hij ook kwijt in zijn rol als Consultant. Wat heeft de organisatie gemaakt tot wat het nu is? Vanuit respect voor de gemaakte keuzes in het verleden en zijn interesse in de vraag achter de vraag overziet hij de mogelijkheden.

“Als generalist pur sang houd ik de helicopterview”