‘De Systeemadviseurs neemt de tijd om zaken helder uit te leggen’

Bij Stegeman Hoortechniek kun je terecht voor alles op het gebied van horen. Je krijgt in de vestigingen in Rijssen en Hardenberg de beste hooroplossing, accessoire of gehoorbescherming. Onlangs ging de speciaalzaak met De Systeemadviseurs een adviestraject in over een nieuw systeem. Ze vertellen over hun positieve ervaring.

‘De Systeemadviseurs neemt de tijd om zaken helder uit te leggen’

Nieuw financieel pakket

Stegeman Hoortechniek maakte gebruik van Visma.net als financieel pakket. Erg fijn werkten ze hier niet mee, het verwerken van de administratie kostte veel tijd en binnenkort zou de softwareleverancier het niet meer ondersteunen. Met dit vraagstuk kwamen ze bij De Systeemadviseurs terecht, dit moest toch beter kunnen?

Ronald Bax, Teamleider en Consultant bij De Systeemadviseurs, begon het traject met een inventarisatie van de wensen van Stegeman Hoortechniek. Zo werd in het gesprek duidelijk welk inzicht zij nodig hadden en dat de koppeling met het kassasysteem en het nieuwe boekhoudpakket van belang waren. De probleemstelling én optimale oplossing was De Systeemadviseurs gauw helder en de offerte lag dus snel op tafel. De financiële module van Exact Online waarbij een koppeling kon worden gelegd met het kassasysteem was de perfecte oplossing.

Inrichten en afstemmen, daarna zelf aan de slag

Na akkoord op de offerte begonnen de specialisten van De Systeemadviseurs met het inrichten en uitleggen van Exact Online. Dit duurde een aantal dagdelen, binnen 8 dagen na de inventarisatie kon Stegeman Hoortechniek zelfstandig aan de slag met data uit het vorige pakket. In de eerste paar weken na de implementatie was er nog regelmatig contact tussen De Systeemadviseurs en Stegeman Hoortechniek. Het ging hier vooral om het afstemmen hoe bepaalde dingen werken, vaak telefonisch binnen een aantal minuten geregeld.

Wat vond Stegeman Hoortechniek van het traject?

"Ronald is goed bereikbaar en belt anders snel terug. Het is allemaal heel positief verlopen. Hij sluit zijn verhaal erg goed aan bij onze kennis en neemt de tijd om zaken helder uit te leggen."

De klantbeheerder van Stegeman Hoortechniek ziet een overduidelijk verschil met het vorige pakket. De verwerking van de administratie gaat een stuk soepeler en ze hebben veel minder vragen dan voorheen. Ook loopt de koppeling met het kassasysteem vlekkeloos.

Ook hulp nodig met een vraagstuk?

Kunnen we jou ook helpen met een soortgelijk traject of wil je sparren over een vraagstuk waar je tegenaan loopt? De specialisten van De Systeemadviseurs helpen je graag, neem contact met ons op!