Vrijblijvende sessie?
Neem dan contact op met Ronald

ONDERSTEUNING
BIJ OPTIMALISATIE

Is de keuze gemaakt voor vernieuwing van de IT-omgeving binnen je organisatie? Onze ervaren consultants ondersteunen bij de optimalisatie.

We geven advies of coördineren van begin tot eind in het proces. En zijn daarin de schakel tussen de organisatie en softwareleveranciers. Zo verbinden we beide werelden voor optimaal resultaat.

Zijn er ontwikkelingen die effect hebben op je bedrijfsprocessen? Of wil je later toch een andere koers varen? Ook dan zijn we je sparringpartner. Procesoptimalisatie is immers een doorlopend proces.

CONTACT
MET ONZE
SPECIALIST

Remco den Elzen

Data Specialist 

 

Als Data Specialist houdt Remco zich elke dag bezig met data. Van het verzamelen, verwerken, vergelijken en analyseren van financiële en niet-financiële informatie tot het ontwikkelen van overzichtelijke dashboards en rapportages.

Vanuit zijn ervaring als accountant en dankzij een ruime kennis van diverse systemen, is Remco expert in data interpreteren. En met het oog op verbetering weet hij daar de juiste conclusies aan te koppelen.

Dat je kunt blijven leren van data, is wat Remco zo interesseert. En dat brengt hij graag over op anderen. Zo weten de stakeholders binnen de organisatie hoe ze data kunnen lezen en interpreteren en beschikken ze over de juiste stuurinformatie om keuzes op te baseren.

“Data lezen en daar conclusies aan verbinden, daar blijf je van leren”